top of page
ALBUM RELEASE Onionfuzz with Wasteland & Arguz | @ Club B52
ALBUM RELEASE Onionfuzz with Wasteland & Arguz | @ Club B52

Sat, 25 Nov

|

Ichtegem

ALBUM RELEASE Onionfuzz with Wasteland & Arguz | @ Club B52

Onionfuzz stellen hun nieuwe album 'Anthouse' voor, bijgestaan door Wasteland en Arguz!

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

25 Nov 2023, 20:00

Ichtegem, Aartrijkestraat 92, 8480 Ichtegem, Belgium

About the event

Onionfuzz stellen hun nieuwe album 'Anthouse' voor, bijgestaan door Wasteland en Arguz!

📣PRAKTISCH📣 

- Waar: Club B52, Aartrijkestraat 92, Ichtegem 

- Doors: 20u00 

- Inkom: €5

- FB-event: https://www.facebook.com/events/871687034329309/

⌛TIMETABLE⌛ 

TBA

🧅ONIONFUZZ🧅 

Is het psychedelisch, prog, noise, stoner? Who cares. Onionfuzz is een band opgericht door vier dudes die graag samen muziek spelen, en dat zal het altijd blijven. Een band van muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Spelen wat er te spelen valt, tot ze niet meer kunnen. In juni zijn ze een week de studio ingedoken om hun nieuwe plaat ‘Anthouse’ op te nemen, die zij op 25 november in de Club B52 komen voorstellen. Harde drums, vette baslijnen, lijpe ritmes, verrassende harmonieën… Onionfuzz komt met dynamiek en gelaagdheid binnen in lange uitgesponnen nummers. Harde knallers en etherische sferen. Met andere woorden, maak je klaar voor een trip.

☣WASTELAND☣ 

“Wasteland is a 5 piece progressive metal band from Veldegem.” Meer info kregen we niet. Dit jaar hebben ze een EP uitgebracht ‘The Tides of Vengeance’ en volgens mij spreekt de muziek voor zichzelf. Dikke riffs en zieke drums. De screams en grunts van de zanger zijn zeker in staat om de zaal in vuur en vlam te zetten. Volgens mij kan Wasteland als volgt beschreven worden: binnenkomen, beuken en verwoesting achterlaten.

👾ARGUZ👾 

Arguz is een band uit Gistel die zowel stevige als dromerige sferen met elkaar mixt. De band heeft geen vast genre maar metal lijkt een beschrijving die het dichtst strookt. Dit gecombineerd met een interesse in kunst, filosofie en literatuur bracht de band tot leven. Als deze band leven in de tent komt blazen, bekijk je het zaakje best met argusogen als je niet in een moshpit terecht wil komen. Verwacht je aan een strakke band met luide gitaren, en een frontman met een bos haar op zijn kop en een stevig paar ballen tussen zijn benen. Don’t be lame, be glad you came.

Share this event

bottom of page