top of page
ALBUM RELEASE Onionfuzz with Eating Rainbows | @ JH De Kuub
ALBUM RELEASE Onionfuzz with Eating Rainbows | @ JH De Kuub

Fri, 24 Nov

|

Berchem-Sainte-Agathe

ALBUM RELEASE Onionfuzz with Eating Rainbows | @ JH De Kuub

Onionfuzz stellen hun nieuwe album 'Anthouse' voor, bijgestaan door Eating Rainbows!

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

24 Nov 2023, 20:00

Berchem-Sainte-Agathe, Rue de l'Allée Verte 66, 1082 Berchem-Sainte-Agathe, Belgium

About the event

Onionfuzz stellen hun nieuwe album 'Anthouse' voor, bijgestaan door Eating Rainbows!

📣PRAKTISCH📣 

- Waar: JH De Kuub, Groendreefstraat 66, Sint-Agatha-Berchem 

- Doors: 20u00 

- Inkom: €5

- FB-event: https://www.facebook.com/events/271861825713924/

⌛TIMETABLE⌛ 

TBA

🧅ONIONFUZZ🧅 

Is het psychedelisch, prog, noise, stoner? Who cares. Onionfuzz is een band opgericht door vier dudes die graag samen muziek spelen, en dat zal het altijd blijven. Een band van muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Spelen wat er te spelen valt, tot ze niet meer kunnen.

In juni zijn ze een week de studio ingedoken om hun nieuwe plaat ‘Anthouse’ op te nemen, die zij op 24 november in de Kuub komen voorstellen. Harde drums, vette baslijnen, lijpe ritmes, verrassende harmonieën… Onionfuzz komt met dynamiek en gelaagdheid binnen in lange uitgesponnen nummers. Harde knallers en etherische sferen. Met andere woorden, maak je klaar voor een trip.

🌈EATING RAINBOWS🌈 

Eating Rainbows is een noise rock, punk band uit Ternat. In 2022 waren zij te bewonderen in de Humo’s Rock Rally, en daarnaast kon je ze over heel België tegenkomen in tal van coole clubs en zalen. De wringende gitaarakkoorden zijn duidelijk geïnspireerd door Sonic Youth, en de geknepen stem doet denken aan de zanger van Porno for Pyros. Wat ze met deze invloeden doen is uiteindelijk gewoon keiharde originele songs schrijven die de moeite waard zijn om te komen luisteren in een live setting.

Het Brusselse noise-trio Eating Rainbows stelt met trots haar eerste EP ‘Yep Yep Yep’ voor. Na reeds de aandacht getrokken te hebben door BBC Introducing en het behalen van de halve finale HRR’22 vormt deze EP een nieuwe mijlpaal. De EP bestaat uit vijf krachtige nummers die de rauwe energie van de band belichamen. “We kijken ernaar uit om onze debuut-EP ‘Yep Yep Yep’ aan de wereld te presenteren,” zegt Nick Symoens, frontman van de band. “Het is de belichaming van onze gezamenlijke toewijding aan dit project. We hebben ons hart en ziel in deze release gestort en we kunnen niet wachten tot luisteraars zich onderdompelen in onze wereld.

Share this event

bottom of page